Het bedrijf

Wie wij zijn? Een hecht & servicegericht team!

Waarvoor staat DealerServices?

Waar zijn jullie gevestigd?
Wij werken vanuit Hilversum en bedienen zo al ruim 20 jaar dealers door het hele land.

Hoe is jullie werksfeer?
Het bijzondere van ons bedrijf is dat we ondanks onze verschillen als mens, een heel hecht team zijn. Elkaar helpen en ondersteunen daar waar nodig is. De sfeer is hierdoor ontspannen maar hebben we allemaal een “schouders eronder” mentaliteit. Het is zeker niet vervelend om naar je werk te gaan…

Hoe zit het met jullie diploma’s en vergunningen?
Wij hebben allemaal onze verplichte diploma’s. Er zijn echte “die-hards” binnen ons team die meer diploma’s hebben dan nodig is. Het behalen van een verzekeringsdiploma is een behoorlijk zware studie en niet zomaar iets! Daarnaast wordt het jaarlijks bijgehouden met verplicht te volgen lessen en afsluitend moet je weer examen doen. Ook zijn wij aangesloten bij de AFM* en werken dus volgens de richtlijnen. Als verzekeringskantoor zijn wij ook verplicht en aangesloten bij oa.: KIFID* en BAVAM*, daarnaast ook zijn wij aangesloten bij ADFIZ*.

Werken jullie AFM en WFT proof?
Ja, wij werken volgens- en houden ons aan de regel- en wetgeving van de AFM en WFT. De laatste jaren is de regel- en wetgeving behoorlijk aangescherpt, dat heeft ook geleid tot het verdwijnen van een heleboel verzekeringskantoren. Het is tegenwoordig zo streng dat als je geen diploma hebt je niet eens een klant te woord mag staan! Ja, we willen ook niet eens anders, het geeft je een enorm goed gevoel het juiste advies te kunnen geven aan klanten die met vragen komen.

Waarom hechten jullie zoveel waarde aan service?
Wij hebben ons als verzekeringskantoor met name verdiept in de automotivebranche. Als je lekker in je vel zit, het naar je zin hebt op je werk… dat werkt door en dat merken onze klanten aan je welwillendheid dus: de service die wij bieden, net even dat stapje extra. Wij werken al jaren samen en krijgen wij een nieuwe collega? Dan is een van de belangrijkste voorwaarde, ben je service gericht en past hij/zij binnen de groep. Diploma’s kun je behalen maar servicegerichtheid en collegialiteit kun je niet aanleren. Binnen ons team ligt de leeftijd ongeveer tussen de 30 en 50 jaar, dat is relatief jong binnen de branche. Maar sommige dingen blijven in onze ogen toch lekker “ouderwets” – verzekeren en service bieden.

* AFM: Autoriteit. Financiële Markten (De AFM is de gedragstoezichthouder op de financiële markten in Nederland.)
* KIFID: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. (Bij Kifid kunnen consumenten terecht als zij een financiële klacht hebben.)
* BAVAM: Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor verzekeringstussenpersonen.
* ADFIZ: Adviseurs in Financiële Zekerheid. (Versterkt de kracht van financieel adviseurs zodat zij kunnen doen wat nodig is: de klant voorzien van het beste onafhankelijke advies.)
* WFT: Wet op Financieel Toezicht. (De Rijksoverheid houdt toezicht op financiële instellingen (zoals banken en verzekeraars) en het hele financiële systeem.

Contact met Dealer Services

Neem contact met mij op