Aanmelden

Aanmelden: snel & gemakkelijk je klant op weg helpen

Het aanvragen van de rekenmodule

Jouw autobedrijf aanmelden voor de rekenmodule en bijbehorende vergoeding is net als het sluiten van onze verzekering, simpel & gemakkelijk …

Je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen en wij doen de rest! Wij informeren jou wanneer je van start kunt gaan!

Er is een klein verschil in procedure tussen klanten- en niet klanten van VWE.

Contact opnemen met DS

Neem contact met mij op

  De procedure van aanmelden

  Ik ben aangesloten bij VWE

  Als het goed is heb je al een klantnummer gekregen van VWE. Als je inlogt in MIJNVWE kun je via de koopovereenkomst en/of factuur klikken op het logo van DealerServices. Ook kun je ons vinden in het voertuigdossier, onder financiële dienstverlening.

  Je kan de klant een SMS sturen met daarin een link van de rekenmodule. Als de klant rekent en/of sluit zullen wij de bevestiging hiervan ontvangen. Jouw klantnummer van VWE is hieraan gekoppeld. Zo weten wij wanneer jij recht hebt op vergoeding en dat het naar jou overgemaakt kan worden. Wil je naast MijnVWE ook onze verzekeringsmodule, als menuonderdeel, op jouw eigen website plaatsen? Geef dit dan aan op het aanmeld formulier. Wij zorgen ervoor dat ook dit kosteloos wordt toegevoegd.

  Je ontvangt na aanmelding GRATIS onze standaard promotiebox.

  Ik ben NIET aangesloten bij VWE

  Wij maken voor jou een Dealer ID nummer voor jouw autobedrijf aan. Je ontvangt van ons een unieke link die je zelf op eigen website kunt plaatsen. Na plaatsing kun je direct van start!

  Als de klant rekent en/of sluit zullen wij de bevestiging hiervan ontvangen. Jouw Dealer ID nummer is hieraan gekoppeld, zo weten wij wanneer jij recht hebt op vergoeding en dat het naar jou overgemaakt kan worden.

  Heb je hulp nodig bij installatie van de link die wij je sturen? Bel ons dan even.