Garagepolis      Autoverzekering

Garagepolis: Al je handelsauto’s én jouw autobedrijf in 1 keer goed verzekerd!

Waarom?     Hoe werkt het?     Voordelen     Dekkingen     Offerte

Garagepolis

Autodealers, autoverkopers, schadeherstellers, garagehouders en andere bedrijven in de autobranche hebben te maken met bijzondere risico’s. Risico’s die bij andere bedrijven niet voorkomen. Deze risico’s verzeker je met onze garagepolis.

De voorraad staat vaak buiten op het terrein. Een auto komt misschien beschadigd terug van een proefrit, de waarde daalt van de auto’s die je in de verkoop hebt en daarnaast ben je ook aansprakelijk voor de auto van een klant die bij je staat voor reparatie/onderhoud. Dit zijn enkele risico’s die vaak grote financiële gevolgen hebben. Wij bieden jou daarom het juiste advies en een verzekering die speciaal op jouw autobedrijf is afgestemd, zo weet je tenminste zeker dat je nooit onder- of over verzekerd bent.

Direct weten hoe?

Je het beste je garagebedrijf kan verzekeren? Klik dan op onderstaande button

Neem contact met mij op

  “Met goede preventiemaatregelen maak je je bedrijf veiliger en neemt de kans op schade sterk af. Daarom ondersteunen we je met begeleiding en advies van onze ervaren risicodeskundigen.”

  Team DealerServices

  Hoe werkt het?

  Je meldt je aan via “offerte” en geeft aan welke module(s) voor jou van toepassing zijn. Wil je ondersteuning bij het invullen van dit formulier en keuze voor de juiste module(s)? neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag met het invullen en adviseren van de juiste modules.

  Onze garagepolis biedt jou een aantal unieke voordelen

  • Lage premie op de groene plaat in combinatie met aansprakelijkheid.
  • Digitaal af- en aanmelden van kentekens.
  • Dekking op de auto’s op het terrein, in eigendom, in consignatie of in onderhoud.
  • Schade en/of diefstal tijdens een proefrit.

  Voordelen

  Onafhankelijk advies; Wij zijn niet gebonden aan 1 verzekeraar, daarom krijg je van ons écht het juiste advies.

  Kennis & ervaring; Wij richten ons alleen op de autobranche, hierdoor weten wij goed welke risico’s er zijn.

  Schadeafwikkeling; Wij zorgen voor een snelle schade afwikkeling, zo hoef jij niet lang op de uitkering te wachten.

  Totaal oplossingen; Een vrijblijvende bedrijfsanalyse voor overige verzekeringen, telefonisch of op afspraak bij jou?

  Standaard dekkingen op de garagepolis

  Bij alle dekkingen (behalve bij ongevallen en rechtsbijstand) bieden wij een no-claimkorting van 30%. Deze korting krijg je bij ons vooraf! Als er in het lopende jaar een schade veroorzaakt wordt, vervalt de korting pas voor het daarop volgende jaar, deze bouw je daarna automatisch weer op.

  Groene plaat – handelaarskenteken

  Deze dekking vergoedt schade die is veroorzaakt met of door een motorrijtuig waarop het handelaarskenteken is geplaatst. Dit geldt voor motorrijtuigen van jouw garagebedrijf en van de klanten.

  Aansprakelijkheid voor bedrijven

  Deze dekking vergoedt de aansprakelijkheid van jouw bedrijf voor schade aan personen en zaken van derden. Dit betreft schade veroorzaakt door jou zelf, je werknemers, huisgenoten en/of familieleden (tijdens werkzaamheden voor het garagebedrijf).

  Uitgebreide dekkingen op de garagepolis

  Hier zie je de meest gebruikelijke extra dekkingen en keuzes voor de garageverzekering. Heb je iets anders of extra’s nodig? Wij adviseren en kunnen samen met jou deze verzekering volledig op maat voor je samenstellen:

  Handelsvoorraad WAM/CASCO

  Heb je een auto jonger dan 7 jaar? Deze dekking en verzekert je tegen vrijwel alle schade, ook zelf veroorzaakte. Is de auto ouder dan 7 jaar? Dan geldt de beperkte cascodekking. Je bent dan verzekerd voor schade door bijvoorbeeld brand, storm, joyriding en diefstal.

  Schade klantvoertuig

  Je werkt regelmatig aan een auto van de klant. Er worden onderdelen vervangen, hersteld, gerepareerd of onderhoud uitgevoerd. Schade die veroorzaakt wordt tijdens deze werkzaamheden aan de auto en/of onderdelen van de klant is gedekt met de cliëntendekking.

  Extra dekkingen

  Hier zie je de meest gebruikelijke extra dekkingen en keuzes voor de garageverzekering. Heb je iets anders of extra’s nodig? Wij adviseren en kunnen samen met jou deze verzekering volledig op maat voor je samenstellen:

  Ongevallendekking

  Je bent verzekerd als een inzittende overlijdt of blijvend invalide raakt, met een motorrijtuig van jouw bedrijf, bij een verkeersongeval. Het maakt met deze dekking niet uit wie er aansprakelijk is.

  Rechtsbijstand

  Met deze extra dekking ben je bedrijfsmatig verzekerd van juridische hulp en advies van de rechtsbijstandsverzekeraar. Je kunt hier ook terecht als een klant bijvoorbeeld niet betaalt.

  Verkeersschadeverzekering voor werknemers

  Als werkgever kun je aansprakelijk gesteld worden voor een verkeersongeval onder werktijd. Met deze verzekering bescherm je jouw werknemers als zij letsel oplopen of als hun spullen beschadigd raken tot € 1 miljoen per ongeval.

  Opstal inventaris bedrijfsschade

  Wij bieden totaaloplossingen voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan een brandverzekering voor opstal en inventaris, bedrijfsschade, cyberverzekering, ziekteverzuim voor personeel en andere maatwerkoplossingen voor jouw bedrijf.

  Schade aan een motorrijtuig van je klant? Die verhalen wij voor jou bij de verzekeraar van de klant. Naast handelaarskenteken(s) kunt u ook leenauto’s en eigen auto’s aanmelden.

  Denk hierbij aan schade/letsel aan personeel, veroorzaakt tijdens werk maar ook aan schade wat personeel veroorzaakt richting de klant.

  Je bent verzekerd bij schade aan een eigen motorrijtuig en de handelsvoorraad. Is het motorrijtuig jonger dan 7 jaar? Dan kan je deze allrisk verzekeren.

  Met deze extra dekking ben je verzekerd bij schade aan het voertuig van de klant als je dit voertuig in reparatie en/of onderhoud hebt.

  Er zijn meerdere mogelijkheden m.b.t. de hoogte van de uitkering, je kan de hoogte van dit bedrag zelf bepalen. Uiteraard kunnen wij jou hierbij adviseren.

  Eventueel kan er ook een particuliere dekking worden bijgesloten. Je kunt dan zowel privé als zakelijk gebruik maken van rechtsbijstand.

  Deze dekking is geldig voor alle vormen van verkeersdeelname, dekking in alle landen van de EU en geldt voor alle medewerkers van uw bedrijf.

  Wij maken een vrijblijvende inventarisatie van alle bedrijfsrisico’s en brengen op basis hiervan een vrijblijvende maatwerkofferte uit.

  Hulp & advies bij het invullen van de offerte

  Heb je vragen of wil je hulp bij het opvragen van de vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand contactformulier in.

   VWE lid.

   Check autoverzekeringen